úterý 8. července 2014

Video

Ahojte všichni,
  
podařilo se mi vyčerpat všechna úvodní témata, takže teď nasávám atmosféru města a vůbec celé Amazonie, abych to mohla co nejpřesněji popsat, abyste alespoň trochu pocítili místní atmosféru i doma J.

Dnes jdu poprvé „do práce“ – seznámit se s danou organizací a domluvit si průběh spolupráce. Stále mi nedorazil kolega z Kanady, takže zatím jsem na to sama, ale předpokládám, že zítra se už na letišti v Santarému objeví J.

A abych tady jen nepsala snažila jsem se vytvořit mé první video v životě J - není to žádný zázrak, jelikož kamerou byl můj Nexus a filmovou školu taky nestuduju, tak prosím komentáře ke střihu snímků si nechejte pro někoho jiného J .. Jedná se o video z mého téměř 40 hodinového cestování a snímky z letišť a letadel …
Tolik asi dnes.
Mějte se fanfárově a tchau!
i.


Hello everyody,

Actually I don’t know any topic to write about it … I am trying feel the atmosphere of Santarém and the entire Amazon so I will be able to accurately describe it and you could feel it with me.

Today is my first day at work. I am going there to meet everybody from the organization and to settle the proces of our co-operation. I still don’t have my colleague from Canada but I hope he will arrive tomorrow and after that we can start to do our mission together.

I have tried to make my first video ever. It isn’t so good because my camera was my Nexus and I don’t study the film academy. So please leave your comments about the bad shears for someone else! Thank you ;) .. This video is about my almost 40hours of travelling from Prague to Santarém – so there are a lot of airports and planes ..

See you soon.
Tchau

i. 


Žádné komentáře:

Okomentovat