neděle 4. ledna 2015

WEEKLY CHALLENGE #4

Tak jak jste nastartovali nový rok 2015? Já se (mimo studijní publikace) začetla do článků na blozích o předsevzetích a kromě takových těch klasických "budu fit," "uběhnu 10km," spojených s novým programem Nike, se mi velice líbil jeden Bářin řádek "Cestou do práce nebudu vůbec na nic myslet, ani nic ťukat na displeji telefonu. Budu se jen dívat kolem sebe. Každý den zkusím na té cestě najít něco, čeho jsem si předtím nevšimla." Tímto se budu inspirovat a pokusím se do telefonu koukat co nejméně, což je u mě opravdová výzva a určitě by stála za jednu naši #twooverseas weeklychallenge, jelikož si myslím, že s Lucií  máme obdobný problém :). 
Tímto se dostávám k tématu, o kterém vám chci dát dnešní zprávu. Naše týdenní výzvy jsou zpátky. Po dvou týdnech vánočního volna máme před sebou nový, první celý týden roku 2015 a není na co čekat. Pojďme se znovu ponořit do našich challenges :). 
Téma pro tento týden je opět lehce kreativní a záleží jen a jen na nás/vás. 

" Každý den udělám něco jinak "


Ráno vstanu, automaticky jdu do kuchyně, kde dám vařit vodu na čaj, mezitím proběhne ranní hygiena, jdu zpátky do kuchyně, zaliju zelený čaj, vytáhnu pánvičku, na kterou sypu ovesné vločky, zapínám sporák ... Malá ukázka mé ranní rutiny, co takhle si to zpestřit? Změnit? Jeden den třeba neposnídám ovesnou kaši, ale udělám si vajíčka. Vyjedu ze svých zajetých kolejí. Proč? Abych si den zpestřila. Jen tak. A nemusím jen ráno, kdykoliv během dne je ta správná příležitost. Nečekejte na "ideální okamžik" - upřímně, ten nikdy nepřijde.
Připojíte se k nám?  Z posledních dvou výzev máme super ohlasy a zapojené nadšence, kteří mj. čekají na pohled z Kanady, který byl slíbený všem, kteří se zapojí k naší vánoční challenge

Sdílejte tedy vaše "nevšední, změněné okamžiky" s hashtagem #twooverseas na Google+, Instagram, Twitter či Facebook. Nechte se inspirovat a inspirujte ostatní. My budeme klasicky online na našem Instagramu a Google+ profilech. Těšíme na vaše příspěvky. :) 

Krásnou neděli, i.


Žádné komentáře:

Okomentovat