čtvrtek 17. července 2014

Welcome Party

Olá,

V minulém příspěvku jsem nakousla téma Uvítací párty a dnes se k němu vrátím, protože tato párty si určitě zaslouží svůj vlastní příspěvek J. Byla super!

Po tom, co jsme se vrátili z pláže (18:00) jsem čekala, že začne zábava. Mýlila jsem se. Párty v Brazílii, resp. v Santarému, začínají nejdříve v 10.hod večer a to především kvůli počasí, protože v 8 je ještě teplo J. V 8 jsme se vydali na večeři a „pravý brazilský burger“ – já měla příchuť slanina-pizza (to Lucie&Géma: asi by nepatřil do vašich top10, ale byl vážně dobrý!) a pak jsme jeli koupit led.  Kolem 9. večer se teprve začali sjíždět kamarádi a v 10 večer jsme konečně mohli udělat společnou fotku. Byla to párty v maskách, takže většina byla za něco převlečená J (viz fotodokumentace). Po společné fotce mnoho lidí skočilo do bazénu, protože bylo opravdu teplo. Někteří v bazénu strávili většinu času (takový Diego se tam i prospal J a James utopil svůj iPhone – ale naštěstí jej také oživil díky zázračným účinkům brazilské rýže). Bylo zde karaoke, diskotéka a pití všeho druhu.

Bavili jsme se vážně dlouho – tak do 4 rána (po dlouhé době jsem si dokázala, že vydržím být tak dlouho vzhůru J). Poté jsme začali rozvěšovat hamaky („houpací sítě“) a šli spát. Mé první spaní v hamace bylo kupodivu super – bála jsem se, že mě budou bolet záda a krční páteř a ono kupodivu nic – mají to tady chytře vymyšlené.

Co dodat na závěr? Uvítací párty byla vážně vydařená a snad si ji ještě zopakujeme J.

Pusu,
i.

Olá,

In the last post I wrote about our Welcome party. This party was awesome therefore deserves its own post. J

We came back from the beach at 6 pm and I thought that party could begin. I was wrong. Parties in Brazil, or more precisely in Santarém, normally start at 10 pm. I think it is because of the weather because at 8 pm is still hot. At 8 pm we went for the dinner - the famous burger place in Brazil J (to my friends Lucie&Géma: this one probably wouldn’t be in your top10 but my flavor bacon-pizza was really great). About 9 pm our friends arrived and at 10 pm we took a photo with everyone. Everybody had a mask – you can see at the photos below. After a lot of people jumped into swimming pool because the weather was perfect for night swimming. Somebody was in the water almost all the time – for example Diego even slept there, and somebody drowned his iPhone (but luckily revived it thanks magical Brazilian rice!) - Hi James J. At the party were karaoke, disco and many kinds of drinks J.
We had  a fun during all night until 4 am (after a long time I proved myself that I am not so old and could stay awake during the night). After 4 pm we hung our hammocks and went to sleep. My first sleep in a hammock was surprisingly great – I was afraid of my back and neck but nothing happened. Hammocks are such a clever invention.

What more to say? Welcome party was successful and I hope we will repeat it J.

Kiss,

i.














Žádné komentáře:

Okomentovat